Bel: +31 (0)343-416484 of e-mail

Nieuw elektrovoertuig voor personen- of goederenvervoer


Elektrovoertuig kopen? Blader online op uw gemak door de verschillende beschikbare modellen. Specifiek op zoek naar een elektrovoertuig voor goederenvervoer of wilt u er personen mee vervoeren? U heeft de keuze uit verschillende modellen, zoals een kleine transporter of een elektrovoertuig in combinatie met een personenaanhangwagen.


Bekijk direct de nieuwe elektrovoertuigen

Divaco D-Line DV-14S Elektro shuttlebus

Er zijn elektrovoertuigen beschikbaar voor 2, 4, 6, 8 en zelfs 14 personen, afhankelijk van uw specifieke wensen. Bekijk de grotere elektrovoertuigen die u kunt bestellen of zoek naar de kleinere modellen waarmee u zich op een compacte wijze kunt verplaatsen.


Nieuw elektrovoertuig kopen


Divaco D-Line DV2-XG Elektrovoertuig met cabine

De nieuwe elektrovoertuigen zijn in een aantal gevallen voorzien van een dak en een voorruit, net als een optionele cabine of een standaard gesloten cabine. Dankzij de verschillende modellen kunt u online het nieuwe elektrovoertuig bepalen waar u naar op zoek bent. Maakt u reeds gebruik van elektrovoertuigen en zijn die toe aan vernieuwing of wilt u er met een nieuw model voor zorgen dat u de capaciteit uit kunt breiden? U kunt online nieuwe elektrovoertuigen zoeken, wij zorgen voor een uitgebreid aanbod aan modellen.Personenvervoer of goederentransport


Divaco Motrec MC-480AC Elektro platformwagen

Elektrovoertuig kopen voor personenvervoer of juist op zoek naar een model geschikt voor goederentransport? Afhankelijk van het model dat u kiest kunt u rekenen op een laadvermogen van 150 - 2.250 kilo. Daarnaast kunt u rekenen op een trekvermogen tot 3.000 kilo of nog meer indien nodig, zodat u de elektrovoertuigen uitstekend op een professionele wijze in kunt zetten. Een van de nieuwe elektrovoertuigen inzetten en daarmee zorgen voor het vervoer dat u voor ogen heeft?


We adviseren u graag over de verschillende nieuwe elektrovoertuigen die er beschikbaar zijn, op basis van uw specifieke wensen. We kunnen u meer vertellen over de nieuwe en ook onze gebruikte elektrovoertuigen, aan de hand waarvan we u goed kunnen aangeven waar u in uw situatie het best mee uit de voeten kunt.

 


Direct een nieuwe golfkar kopen of meer informatie ontvangen? Neem contact op voor meer informatie over het model van uw voorkeur.


Bekijk de elektrovoertuigen

Onze voertuigspecialist:
Chat