Bel: +31 (0)343-416484 of e-mail

Gekentekende elektrische voertuigen of golfkarren kopen


Divaco Golia Minibus Elektro met kentekenGekentekend elektrisch voertuig of golfkar kopen? De elektrische voertuigen of golfkarren met een kenteken hebben een Europese typegoedkeuring. Dat betekent in de praktijk dat u er de openbare weg mee op mag, mits u in het bezit bent van het juiste rijbewijs. Het gaat om het rijbewijs AM voor een brommobiel of het rijbewijs B voor de auto. De elektrische voertuigen met kenteken mogen net als de gekentekende golfkarren rijden met een snelheid tot maximaal 45 kilometer per uur en kunnen op die manier deelnemen aan de rest van het verkeer op de openbare weg.


Bekijk direct de voertuigen met kenteken


Elektrische voertuigen met Europese typegoedkeuring


Divaco D-Line DV2-XGL Elektro met kenteken

De gekentekende elektrische voertuigen en golfkarren die u online kunt bekijken beschikken over een Europese typegoedkeuring, afgegeven door de RDW. Dat betekent dat u er zonder problemen gebruik van kunt maken op de openbare weg, net als op uw eigen terrein. U heeft de keuze uit een groot aantal modellen elektrische voertuigen met kenteken. Zoekt u een klein gekentekend elektrische golfkar voor een paar personen, wilt u gebruik maken van een groter model en vindt u het bijvoorbeeld van belang dat er een cabine op aanwezig is? Blader door ons aanbod aan elektrische voertuigen en golfkarren met kenteken, zodat u op uw gemak uw keuze kunt maken.Elektrische voertuigen en golfkarren voor personen en goederen


Divaco D-Line DV-4GL Elektro met kenteken

Er zijn gekentekende elektrische golfkarren beschikbaar voor personenvervoer, net als elektrische voertuigen voor het goederentransport. Wilt u een groot aantal materialen verplaatsen en dient u daarmee ook over de openbare weg te rijden? Gaat het u om het vervoer van personen van de ene naar de andere locatie waarbij u gebruik maakt van de openbare weg? In de beide gevallen zijn er elektrische voertuigen met kenteken beschikbaar, waar u online een keuze uit kunt maken.


Direct een gekentekend elektrisch voertuig of golfkar kopen of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.


Gekentekende voertuigen

Onze voertuigspecialist:
Chat