Bel: +31 (0)343-416484 of e-mail

Gebruikte elektrovoertuigen kopen als 2- of 4-zitter


Een elektrovoertuig gebruikt aanschaffen? Het helpt u de kosten te drukken, terwijl u uiteraard kunt rekenen op een modern model met een uitstekende technische staat. U heeft de keuze uit meerdere gebruikte elektrovoertuigen, bijvoorbeeld geschikt voor het vervoer van 2 of 4 personen. Wenst u een model met een laadbak of zoekt u naar een gebruikt elektrovoertuig waarmee u ook offroad zonder problemen aan de slag kunt? U heeft de keuze uit een groot aantal verschillende modellen, blader er op uw gemak doorheen om een beeld te krijgen van de verschillende elektrovoertuigen die er beschikbaar zijn. We adviseren u graag over een gebruik elektrovoertuig, zodat u goed weet waar u het best gebruik van kunt maken.


Bekijk direct de gebruikte elektrovoertuigen


2-zitter of 4-zitter


Divaco gebruikte elektro 6 personen

Een elektrovoertuig gebruikt aanschaffen en op zoek naar een 2-persoons model met een 2-zit of een 4-zit? Een 2-zitter met laadbak vormt bijvoorbeeld een goede keuze wanneer u het elektrovoertuig wilt gaan gebruiken om zoveel mogelijk spullen en goederen mee te nemen. Vindt u het aan de andere kant vooral van belang dat de gebruikte elektrovoertuigen de mogelijkheid bieden personen te vervoeren? Dan is een 2-persoons elektrovoertuig gebruikt met 4-zittingen wellicht beter geschikt. U zorgt er daarmee voor dat u naast de chauffeur nog 3 anderen een plaats kunt bieden. Door de omklapbare achterzitting kunt u ook goederen vervoeren. U heeft wat dat betreft de keuze uit verschillende gebruikte elektrovoertuigen, waar u online op uw gemak doorheen kunt bladeren.Tweedehands elektrovoertuigen kopen


Golia Elektrowagen met gesloten laadbak

Specifiek tweedehands elektrovoertuigen kopen, bijvoorbeeld om aanzienlijk op de kosten te besparen ten opzichte van de nieuwe modellen? Er zijn elektro golfkarren beschikbaar, net als demovoertuigen en adventure golfwagens die het mogelijk maken om ook offroad te rijden. We kunnen u goed adviseren over de wijze waarop een elektrovoertuig gebruikt is en hoe u daar het best mee om kunt gaan. Aan de hand daarvan kunnen we u uitstekend aangeven welke gebruikte elektrovoertuigen de beste keuze vormen voor de toepassing die u voor ogen heeft.


Meer weten over de gebruikte elektrovoertuigen? Neem contact op voor meer informatie, we vertellen u er graag meer over.
Bekijk de gebruikte elektrovoertuigen

Onze voertuigspecialist:
Chat