Bel: +31 (0)343-416484 of e-mail

Verhuur van gators en golfkarren voor de korte termijn


Divaco verhuur Club Car 8 zitter personentransport golfkarGator of Golfkar huren? Wilt u een gator of golfkarretje huren voor een paar dagen of daar een paar weken gebruik van maken? U bent bij Divaco aan het juiste adres voor golfkar en gator verhuur, we kunnen u met diverse modellen van dienst zijn. U kunt online een gator of golf kar huren, wij vertellen u graag meer over de diverse brandstof en elektro uitvoeringen en hoe die aansluiten bij uw specifieke wensen. Zoekt u naar een grote golfkar voor het personenvervoer of wilt u daarmee zorgen voor het goederentransport? U kunt de gator of golfkar huren die u nodig heeft, wij gaan er graag voor u mee aan de slag.


Bekijk gelijk de verhuur mogelijkheden


Een dag tot meerdere maanden huren


John Deere Gator HPX 4x4

Een enkele dag een gator of golfkar huren of op zoek naar de verhuur van golfkarren of gators voor een periode van enkele weken of maanden? Wij verzorgen de golfkar en gator verhuur vanaf een enkele dag tot aan een paar maanden, u kunt zelf aangeven hoe lang u daar gebruik van wenst te maken. Organiseert u binnenkort een evenement of is er sprake van seizoensgebonden werkzaamheden waar u een offroad gator of golfkar bij nodig heeft? U bent bij ons aan het juiste adres, wij zorgen er met de gator en golfkar verhuur voor dat u een geschikt model tot uw beschikking heeft.Golfkar en gator verhuur voor beurzen en evenementen


Club car precedent golfkar met laadbakje

Gator en golfkar verhuur is onder andere goed geschikt voor beurzen en evenementen, net als wanneer u een festival organiseert. Wilt u een offroad gator of golfkar huren om de artiesten van A naar B te rijden of wilt u anderen van de organisatie een eenvoudige vorm van vervoer aanbieden? De golfkarren voor de verhuur zijn tevens goed geschikt tijdens concerten of binnen bedrijven waar de afstanden groot is. Daarnaast zetten we de verhuur golfkarren regelmatig in tijdens filmopnames, bruiloften en andere feesten, er zijn wat dat betreft allerlei toepassingen mogelijk.


Meer weten over de gator en golfkar verhuur of direct een golfkar huren? Neem contact op voor meer informatie, wij gaan er graag voor u mee aan de slag.


Ga naar onze verhuurwebsite


Veelgestelde vragen over verhuur van golfkarren

ᐅ Welke modellen golfkarren kunnen gehuurd worden?

De golfkarren welke verhuurd worden kunnen verdeeld worden in golfkarren voor personenvervoer en daarnaast ook golfkarren voor goederentransport. Zo zijn er 4-persoons, 6-persoons en 8-persoons uitvoeringen als het gaat om het vervoeren van personen. Voor het vervoer van spullen zijn er golfkarren met een laadbak deze hebben meestal een afmeting van 80x110cm of 180x115cm.

ᐅ Wat kost het huren van golfkarren?

De prijs voor het huren van een golfkar is afhankelijk van het model, maar ook het aantal golfkarren welke u wilt huren en ook voor hoeveel dagen bepalen de prijs. Er zijn al golfkarren te huur vanaf € 25,00 en voor een gator 4x4 zijn er al mogelijkheden vanaf €45,00. Op onze website kunt u heel eenvoudig en snel een offerte aanvragen.

ᐅ Kunnen elektrische golfcarts ook op festivals gebruikt worden?

Elektro golfkarren zijn zeer geschikt om gebruikt te worden op festivals en evenementen. Op deze manier draagt u niet alleen positief aan het milieu bij maar vooral ook de bezoekers waarderen het. De elektro golfkarren worden opgeladen met een 230 Volt acculader en kan gedurende de nacht weer volledig opgeladen worden.

ᐅ Waar moet ik op letten bij het huren van elektro golfkarren?

Van belang is dat de stroomvoorziening in orde is. Vrijwel alle elektrische golfkarren worden opgeladen met 230 Volt. Het is het beste om maximaal 2 acculaders op 1 groep te plaatsen welke afgezekerd is met 16A. Ook belangrijk is dat er zo min mogelijk gewerkt wordt met verlengsnoeren, zet de elektrische golfkar en acculader zo dicht mogelijk bij het stopcontact.

Onze voertuigspecialist:
Chat