Mijn aanvragen (0)

Bel: +31 (0)343-416484 of bel mij

Verhuur van golfkarren voor de korte termijn


Club car 8 zitterGolfkar huren? Wilt u een golfkarretje huren voor een paar dagen of daar een paar weken gebruik van maken? U bent bij Divaco aan het juiste adres voor golfkar verhuur, we kunnen u met diverse modellen van dienst zijn. U kunt online een golf kar huren, wij vertellen u graag meer over de diverse elektrovoertuigen en hoe die aansluiten bij uw specifieke wensen. Zoekt u naar een grote golfkar voor het personenvervoer of wilt u daarmee zorgen voor het goederentransport? U kunt de golfkar huren die u nodig heeft, wij gaan er graag voor u mee aan de slag.


Bekijk gelijk de verhuur mogelijkheden


Een dag tot meerdere maanden huren


John Deere 4 x 4

Een enkele dag een golfkar huren of op zoek naar de verhuur van golfkarren voor een periode van enkele weken of maanden? Wij verzorgen de golfkar verhuur vanaf een enkele dag tot aan een paar maanden, u kunt zelf aangeven hoe lang u daar gebruik van wenst te maken. Organiseert u binnenkort een evenement of is er sprake van seizoensgebonden werkzaamheden waar u een golfkar bij nodig heeft? U bent bij ons aan het juiste adres, wij zorgen er met de golfkar verhuur voor dat u een geschikt model tot uw beschikking heeft.Golfkar verhuur voor beurzen en evenementen


Clucar precedent met bakje

Golfkar verhuur is onder andere goed geschikt voor beurzen en evenementen, net als wanneer u een festival organiseert. Wilt u een golfkar huren om de artiesten van A naar B te rijden of wilt u anderen van de organisatie een eenvoudige vorm van vervoer aanbieden? De golfkarren voor de verhuur zijn tevens goed geschikt tijdens concerten of binnen bedrijven waar de afstanden groot is. Daarnaast zetten we de verhuur golfkarren regelmatig in tijdens filmopnames, bruiloften en andere feesten, er zijn wat dat betreft allerlei toepassingen mogelijk.


Meer weten over de golfkar verhuur of direct een golfkar huren? Neem contact op voor meer informatie, wij gaan er graag voor u mee aan de slag.


Ga naar onze verhuurwebsite