Bel: +31 (0)343-416484 of e-mail

Onderdelen golfkarren en elektrovoertuigen kopen


Elektromotor voor golfkarrenOnderdelen voor uw golfkar kopen of heeft u een vervangend onderdeel nodig voor uw elektrovoertuig? U bent bij Divaco aan het juiste adres, dankzij ons uitgebreide assortiment aan onderdelen, opties en extra’s kunnen we u daar goed mee van dienst zijn. Wij leveren de verschillende onderdelen en accessoires voor golfkarren en elektrovoertuigen. Zoals Alke, Club Car, Ezgo, Motrec, Zallys, D-Line, Yamaha, Goupil, Mega of Spijkstaal. Weet u precies welke onderdelen u wilt kopen of kunt u daar wel wat ondersteuning bij gebruiken? Wij staan graag voor u klaar.

Bekijk direct onze service


Accu’s en acculaders voor golfkarren


Accu vulsysteem elektrovoertuig

Zoekt u binnen de onderdelen voor golfkarren en elektrovoertuigen specifiek naar een accu of een acculader om deze weer op te kunnen laden? Een accu is een slijtage-onderdeel, na verloop van tijd zal de kwaliteit daarvan afnemen. We kunnen u uitstekend adviseren over een nieuwe accu voor een golfkar of een elektrovoertuigen, uiteraard op basis van het model dat u rijdt. U kunt een nieuwe accu voor de golfkar of het elektrovoertuig bestellen, net als de acculader die u nodig heeft om die weer op te kunnen laden en er gebruik van te kunnen maken.Onderdelen voor elektrovoertuigen


Banden voor elektrovoertuigen en golfkarren

Andere onderdelen nodig voor elektrovoertuigen of op zoek naar extra’s voor een golfkar waar u gebruik van maakt? We zorgen er met een uitgebreid assortiment aan onderdelen voor golfkarren en elektrovoertuigen graag voor dat u die eenvoudig online kunt kopen.


Direct een van de accu’s, acculaders of andere onderdelen voor golfkarren bestellen? Wenst u advies over de onderdelen voor een elektrovoertuig? Zoekt u onderdelen voor Spijkstaal, Mega, Goupil, Alke, Esagono elektrovoertuigen of onderdelen voor Club Car, Ezgo, Yamaha of D-Line golfkarren? Neem contact op voor meer informatie, we vertellen u er graag over.


Vrijblijvende aanvraag


Veelgestelde vragen over onderdelen van golfkarren

ᐅ Welke accu's kunnen er in een golfkar gebruikt worden?

In elektrische golfkarren worden over het algemeen traditionele lood-zuur accu’s gebruikt. De meest gangbare voltages zijn 6 Volt, 8 Volt of 12 Volt. De totale spanning is meestal 48 Volt. Ook wordt er gebruik gemaakt van onderhoudsvrije AGM of gel accu’s. Hier moet dan wel bekeken worden of de acculader hiervoor geschikt is. Lithium accu’s worden op nog zeer beperkte schaal ingezet.

ᐅ Wanneer moeten accu's in een golfkar vervangen worden?

De levensduur van een set accu’s in een golfkar is sterk afhankelijk van de gebruiksintensiteit, de toepassing en het onderhoud. Voor de ene toepassing kan de capaciteit niet meer genoeg zijn terwijl de accu’s voor een andere toepassing nog meekunnen. Feit is wel dat zodra er één accu uitvalt het in de meeste gevallen is aan te raden om het complete accupakket van de golfkar te vervangen.

ᐅ Waar op letten bij het bestellen van golfkar onderdelen?

Van belang is het om bij het bestellen van onderdelen voor een golfkar goed het merk, model en type te weten. Daarnaast is ook het serienummer van belang, aan de hand hiervan kan ook vaak eenvoudig het bouwjaar van de golfkar bepaalt worden. Ook het maken van een foto van de benodigde onderdelen kan het bepalen van de juiste onderdelen vereenvoudigen.

ᐅ Zijn er ook onderdelenboeken voor golfkarren?

Voor veel golfkarren van de verschillende merken zijn er onderdelenboeken beschikbaar, maar hier is het van belang om goed het weten welk type en model golfkar het is, dit altijd in combinatie met het bouwjaar van de golfkar. De meeste onderdelenboeken zijn in de Engelse taal uitgegeven.

Onze voertuigspecialist:
Chat