Bel: +31 (0)343-416484 of bel mij

Onderdelen golfkarren en elektrovoertuigen kopen


Elektromotor voor golfkarrenOnderdelen voor uw golfkar kopen of heeft u een vervangend onderdeel nodig voor uw elektrovoertuig? U bent bij Divaco aan het juiste adres, dankzij ons uitgebreide assortiment aan onderdelen, opties en extra’s kunnen we u daar goed mee van dienst zijn. Wij leveren de verschillende onderdelen en accessoires voor golfkarren en elektrovoertuigen. Zoals Alke, Club Car, Ezgo, Motrec, Zallys, D-Line, Yamaha, Goupil, Mega of Spijkstaal. Weet u precies welke onderdelen u wilt kopen of kunt u daar wel wat ondersteuning bij gebruiken? Wij staan graag voor u klaar.

Bekijk direct onze service


Accu’s en acculaders voor golfkarren


Accu vulsysteem elektrovoertuig

Zoekt u binnen de onderdelen voor golfkarren en elektrovoertuigen specifiek naar een accu of een acculader om deze weer op te kunnen laden? Een accu is een slijtage-onderdeel, na verloop van tijd zal de kwaliteit daarvan afnemen. We kunnen u uitstekend adviseren over een nieuwe accu voor een golfkar of een elektrovoertuigen, uiteraard op basis van het model dat u rijdt. U kunt een nieuwe accu voor de golfkar of het elektrovoertuig bestellen, net als de acculader die u nodig heeft om die weer op te kunnen laden en er gebruik van te kunnen maken.Onderdelen voor elektrovoertuigen


Banden voor elektrovoertuigen en golfkarren

Andere onderdelen nodig voor elektrovoertuigen of op zoek naar extra’s voor een golfkar waar u gebruik van maakt? We zorgen er met een uitgebreid assortiment aan onderdelen voor golfkarren en elektrovoertuigen graag voor dat u die eenvoudig online kunt kopen.


Direct een van de accu’s, acculaders of andere onderdelen voor golfkarren bestellen? Wenst u advies over de onderdelen voor een elektrovoertuig? Zoekt u onderdelen voor Spijkstaal, Mega, Goupil, Alke, Esagono elektrovoertuigen of onderdelen voor Club Car, Ezgo, Yamaha of D-Line golfkarren? Neem contact op voor meer informatie, we vertellen u er graag over.


Vrijblijvende aanvraag

Onze voertuigspecialist:
Chat