Bel: +31 (0)343-416484 of e-mail

Reparatie en onderhoud van golfkarren elektrovoertuigen


Reparatie en onderhoud aan uw golfkar of elektrovoertuig laten uitvoeren? Neem direct contact op, dan vertellen we graag wat we voor u kunnen betekenen.


Werkplaats Divaco Elektrovoertuigen We voeren reparaties en onderhoud uit aan golfkarren en elektrovoertuigen, we beschikken over een uitgebreide ervaring met de verschillende modellen. We verkopen nieuwe en gebruikte golfkarren, waarbij we met name die tweede categorie uitgebreid technisch nakijken. We doen dit vanuit een diepgaande expertise, die we tevens inzetten voor de reparatie van elektrovoertuigen en golfkarren. Is er sprake van een accuut probleem of wilt u een servicecontract afsluiten? We zijn u er graag mee van dienst.


Bekijk direct onze service


Golfkar en elektrovoertuig reparatie op locatie


Servicewagen Divaco Elektrovoertuigen

Golfkar of elektrovoertuig laten repareren of onderhouden? We kunnen u daar uitstekend op locatie mee van dienst zijn. Is er geen beweging meer in de golfkar te krijgen of is er sprake van een storing in het elektrovoertuig? Geen probleem, wij beschikken over de monteurs die daarmee graag voor u aan de slag gaan. We hebben de ervaring waar u naar zoekt en nemen de materialen en gereedschappen mee om het probleem vakkundig te verhelpen. Voor merken elektrovoertuigen als Spijkstaal, Mega, Goupil, Alke, of Esagono maar ook golfkarren als Club Car, Ezgo, Yamaha, D-Line of andere voeren wij reparatie en onderhoud op locatie uit.Servicecontract voor golfkar of elektrovoertuig


Magazijn Divaco Elektrovoertuigen

Heeft u regelmatig te maken met storingen of andere problemen die om een reparatie van een golfkar of een elektrovoertuig vragen? Wij helpen u dergelijke problemen graag te voorkomen, op basis van een servicecontract. Een servicecontract voor uw golfkar of elektrovoertuig helpt u hoge uitgaven voor reparaties te voorkomen, wij zorgen ervoor dat de voertuigen in uitstekende staat zijn en geen problemen zullen vertonen.


Direct een reparatie aan een golfkar of elektrovoertuig laten uitvoeren? Meer weten over de servicecontract die we kunnen verzorgen? Neem contact op voor meer informatie.


Vrijblijvende afspraak

Onze voertuigspecialist:
Chat