Bel: +31 (0)343-416484 of bel mij

Golfkar gebruikt: tweedehands golfkar kopen


Gebruikte golfkar kopen? U heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment. Golfkarren gebruikt voor personenvervoer en modellen geschikt voor het goederenvervoer, u heeft de keuze uit diverse varianten. Dankzij het grote aantal gebruikte golfkarren kunt u online kiezen uit de modellen uitgevoerd als 2-zitter, als 4-zitter of de specifieke offroad golfkarren.


Bekijk direct de gebruikte golfkarren


Een gebruikte golfkar biedt u de mogelijkheid een goedkoop model op de kop te tikken, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op uitstekende kwaliteit. Blader op uw gemak door de verschillende elektrovoertuigen om daar uw keuze uit te maken.


Gebruikte 2-persoons golfkarren


D-Line DV2-XG gebruikte golfkar

Gebruikte golfkar aanschaffen en specifiek op zoek naar een 2-persoons model met 4 zitplaatsen? De 4-zitter gebruikte golfkarren zijn goed geschikt om meerdere personen mee te vervoeren. Als alternatief zijn er de 2-zitters met laadbak beschikbaar, net als de golfkarren die u offroad kunt gebruiken. Op zoek naar een specifiek type golfkar of een elektrovoertuig dat is ingezet als demovoertuig? De kwaliteit van de elektrowagens is nog zeer goed, dankzij het eerdere gebruik betaalt u een scherpe prijs voor de golfkar occasion.


Offroad golfkarren en golfkar met laadbak


Club car precedent XRT golfkar

Specifiek op zoek naar een gebruikte golfkar die u kunt gebruiken voor goederen- of personenvervoer? Bekijk de 2-persoons golfkarren die gebruikt zijn als 4-zitter om anderen mee te vervoeren of bekijk de 2-zits modellen met een laadbak om een groot aantal spullen mee te kunnen nemen. Daarnaast zijn er 4-zitters met een omklapbare achterzitting beschikbaar. De golfkarren kunnen 2 of 4 personen met spullen vervoeren, u kunt eenvoudig voor een vlakke laadvloer zorgen. De verschillende varianten zijn nog goed van kwaliteit, u betaalt een scherpe prijs. We adviseren u graag over de gebruikte golfkarren en kunnen aan de hand van uw wensen aangeven welk model daar het best bij aansluit.


Direct een gebruikte golfkar kopen of meer informatie ontvangen? Neem contact op voor meer informatie over het model van uw voorkeur.


Bekijk de gebruikte golfkarren

Onze voertuigspecialist:
Chat