Bel: +31 (0)343-416484 of e-mail

Golfkar gebruikt: tweedehands golfkar kopen


Gebruikte golfkar kopen? U heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment. Golfkarren gebruikt voor personenvervoer en modellen geschikt voor het goederenvervoer, u heeft de keuze uit diverse varianten. Dankzij het grote aantal gebruikte golfkarren kunt u online kiezen uit de modellen uitgevoerd als 2-zitter, als 4-zitter of de specifieke offroad golfkarren.


Bekijk direct de gebruikte golfkarren


Een gebruikte golfkar biedt u de mogelijkheid een goedkoop model op de kop te tikken, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op uitstekende kwaliteit. Blader op uw gemak door de verschillende elektrovoertuigen om daar uw keuze uit te maken.


Gebruikte 2-persoons golfkarren


D-Line DV2-XG gebruikte golfkar

Gebruikte golfkar aanschaffen en specifiek op zoek naar een 2-persoons model met 4 zitplaatsen? De 4-zitter gebruikte golfkarren zijn goed geschikt om meerdere personen mee te vervoeren. Als alternatief zijn er de 2-zitters met laadbak beschikbaar, net als de golfkarren die u offroad kunt gebruiken. Op zoek naar een specifiek type golfkar of een elektrovoertuig dat is ingezet als demovoertuig? De kwaliteit van de elektrowagens is nog zeer goed, dankzij het eerdere gebruik betaalt u een scherpe prijs voor de golfkar occasion.


Offroad golfkarren en golfkar met laadbak


Club car precedent XRT golfkar

Specifiek op zoek naar een gebruikte golfkar die u kunt gebruiken voor goederen- of personenvervoer? Bekijk de 2-persoons golfkarren die gebruikt zijn als 4-zitter om anderen mee te vervoeren of bekijk de 2-zits modellen met een laadbak om een groot aantal spullen mee te kunnen nemen. Daarnaast zijn er 4-zitters met een omklapbare achterzitting beschikbaar. De golfkarren kunnen 2 of 4 personen met spullen vervoeren, u kunt eenvoudig voor een vlakke laadvloer zorgen. De verschillende varianten zijn nog goed van kwaliteit, u betaalt een scherpe prijs. We adviseren u graag over de gebruikte golfkarren en kunnen aan de hand van uw wensen aangeven welk model daar het best bij aansluit.


Direct een gebruikte golfkar kopen of meer informatie ontvangen? Neem contact op voor meer informatie over het model van uw voorkeur.


Bekijk de gebruikte golfkarren


Veelgestelde vragen over de gebruikte golfkarren

ᐅ Welke verschillende gebruikte golfkarren en elektrovoertuigen zijn er?

Gebruikte golfkarren kunnen gebruikt worden voor personenvervoer en goederentransport. Voor personen te vervoeren zijn er 4-persoons, 6-persoons of 8-persoons modellen. De elektrovoertuigen voor goederentransport zijn er met een kleine of een grote laadbak.

ᐅ Waar moet je op letten bij koop gebruikte golfkar?

Bij het kopen van een gebruikte golfkar is het belangrijk om te weten in welke staat de accu’s zijn. Verder moet er goed gelet worden op de besturing en de remmen. Vergeet ook vooral de acculader niet, deze moet de accu’s nog goed opladen kunnen.

ᐅ Wat kost een gebruikte golfcart?

Omdat er zoveel verschillende modellen golfkarren ligt de prijs van gebruikte golfkarren en elektrovoertuigen ruim genomen tussen de € 2.500 en de € 7.500. Afhankelijk van de staat en de uitvoering zijn er ook goedkopere of duurdere golfcarts.

ᐅ Wat kosten nieuwe accu’s voor tweedehands golfkar?

De prijs van nieuwe accu’s voor een tweedehands golfkar ligt meestal tussen de € 1.000 en € 1.500. Hier zijn verschillende type’s en capaciteiten leverbaar maar altijd moet er goed gekeken worden of de acculader geschikt is voor het opladen van de nieuwe accu’s.

Onze voertuigspecialist:
Chat