Bel: +31 (0)343-416484 of e-mail

Platformwagens en elektrotrekkers kopen


Divaco Motrec MP-250GT ElektrotrekkerPlatformwagen of elektrotrekker kopen? Heeft u een specifieke doelstelling voor ogen? Stem daar het type elektrowagen dat u nodig heeft op af. U kunt rekenen op een uitgebreid aanbod aan platformwagens voor kleinere klussen, net als zwaardere elektrotrekkers die u kunt inzetten om grotere hoeveelheden materialen te vervoeren of aanhangers te trekken. Het grote aantal beschikbare modellen zorgt ervoor dat u goed uit de voeten kunt met de platformwagens of elektrotrekkers van uw voorkeur, wij zorgen ervoor dat u die eenvoudig online aan kunt kopen. Zoekt u naar een bepaalde trekcapaciteit of wilt u gebruik maken van een compacte elektrotrekker? Blader door ons assortiment en maak online uw keuze.


Bekijk direct de elektrotrekkers


Kleinere en zwaardere elektrotrekkers en platformwagens


Divaco Motrec MC-480AC Elektro platformwagen

Er zijn kleinere elektrotrekkers en platformwagens beschikbaar, waarmee u er op een heel compacte wijze voor zorgt dat u grote hoeveelheden materialen kunt verplaatsen. De trekkers en wagens zijn zeer wendbaar en laten zich gemakkelijk verplaatsen, zodat u daar zo min mogelijk moeite voor hoeft te doen. U heeft de keuze uit verschillende merken elektrotrekkers en platformwagens, afhankelijk van hoe u er gebruik van wenst te maken. Wilt u zelf plaatsnemen op een van de platformwagens of gebruik maken van de elektrotrekkers die u achter zich aan kunt laten rijden? U heeft online de keuze uit verschillende platformwagens en elektrotrekkers, stuk voor stuk van goede kwaliteit.Divaco Motrec T-448AC ElektrotrekkerLading vervoeren en aanhangers trekkenWilt u een zware lading vervoeren, een aanhanger trekken of wellicht een grote container vol met materialen verplaatsen? U kunt in dat geval gebruik maken van de grotere elektrovoertuigen. Het gaat om grotere platformwagens en elektrotrekkers, inclusief een cabine en een grotere trekkracht om de materialen moeiteloos te verplaatsen. Vergelijk de kleinere en de grotere elektrotrekkers en platformwagens, zodat u een goed beeld krijgt van wat er beschikbaar is om de materialen naar de gewenste plaats te brengen.


Wilt u een van de platformwagens of elektrotrekkers bestellen? Meer informatie ontvangen van onze specialisten? Neem contact op, we horen graag van u.


Bekijk de elektrotrekkers

Onze voertuigspecialist:
Chat