Bel: +31 (0)343-416484 of bel mij

Nieuwe golfkar kopen voor personenvervoer of goederentransport


Nieuwe golfkar kopen? Zoekt u een golfkar voor personenvervoer of goederentransport? U heeft de keuze uit grotere voertuigen tot 14 personen en kleinere golfkarren voor 2 personen. Bekijk de goederen golfkarren met laadvermogens tot 2.250 kg of bekijk de nieuwe golfkarren voor op de camping, in een pretpark of in een ziekenhuis.


Bekijk direct de nieuwe golfkarren


Golfkar voor personenvervoer


D-Line goederen vervoerSpecifiek op zoek naar een nieuwe golfkar voor personenvervoer? Er zijn personen golfkarretjes beschikbaar voor 2, 4 of 6 personen, net als grotere personenvoertuigen voor 8 of 14 personen. Gebruik maken van een nieuwe golfkar met personenaanhangwagen of op zoek naar een ander specifiek model? Blader door ons uitgebreide assortiment golfkarren en andere voertuigen, u heeft de keuze uit een ruim aanbod.Golfkar voor goederentransport


D-Line goederen transportEen golfkar voor goederentransport nodig, wilt u spullen vervoeren met een golfkar of ander voertuig? De diverse elektrovoertuigen hebben laadvermogens van 150 - 2.250 kg, afhankelijk van waar u naar op zoek bent. De grotere transporters bieden trekvermogens tot 3.000 kg, uiteraard heeft u daarnaast de keuze uit kleinere transporters en golfkarren voor het vervoer van een beperkt aantal spullen of materialen.


Golfkar voor diverse toepassingen


De nieuwe golfkarren zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Zoekt u een golfkar voor op de camping, in een pretpark, boomkwekerij, gezondheidszorg, ziekenhuis of binnen de industrie? We leveren aan vliegvelden en universiteiten, u kunt de nieuwe golfkar overal inzetten waar u personen of goederen wenst te vervoeren.


Golia alles kunnerNieuwe golfkar met dak en voorruit kopen of op zoek naar een optionele of standaard gesloten cabine? Sommige van onze elektrovoertuigen en nieuwe golfkarren zijn voorzien van een kenteken en daarmee geschikt voor op de openbare weg. Vragen over een bepaald type nieuwe golfkar voor personenvervoer of goederenvervoer? Neem contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.Nieuwe voertuigen

Onze voertuigspecialist:
Chat