Bel: +31 (0)343-416484 of e-mail

Nieuwe golfkar kopen voor personenvervoer of goederentransport


Nieuwe golfkar kopen? Zoekt u een golfkar voor personenvervoer of goederentransport? U heeft de keuze uit grotere voertuigen tot 14 personen en kleinere golfkarren voor 2 personen. Bekijk de goederen golfkarren met laadvermogens tot 2.250 kg of bekijk de nieuwe golfkarren voor op de camping, in een pretpark of in een ziekenhuis.


Bekijk direct de nieuwe golfkarren


Golfkar voor personenvervoer


D-Line goederen vervoerSpecifiek op zoek naar een nieuwe golfkar voor personenvervoer? Er zijn personen golfkarretjes beschikbaar voor 2, 4 of 6 personen, net als grotere personenvoertuigen voor 8 of 14 personen. Gebruik maken van een nieuwe golfkar met personenaanhangwagen of op zoek naar een ander specifiek model? Blader door ons uitgebreide assortiment golfkarren en andere voertuigen, u heeft de keuze uit een ruim aanbod.Golfkar voor goederentransport


D-Line goederen transportEen golfkar voor goederentransport nodig, wilt u spullen vervoeren met een golfkar of ander voertuig? De diverse elektrovoertuigen hebben laadvermogens van 150 - 2.250 kg, afhankelijk van waar u naar op zoek bent. De grotere transporters bieden trekvermogens tot 3.000 kg, uiteraard heeft u daarnaast de keuze uit kleinere transporters en golfkarren voor het vervoer van een beperkt aantal spullen of materialen.


Golfkar voor diverse toepassingen


De nieuwe golfkarren zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Zoekt u een golfkar voor op de camping, in een pretpark, boomkwekerij, gezondheidszorg, ziekenhuis of binnen de industrie? We leveren aan vliegvelden en universiteiten, u kunt de nieuwe golfkar overal inzetten waar u personen of goederen wenst te vervoeren.


Golia alles kunnerNieuwe golfkar met dak en voorruit kopen of op zoek naar een optionele of standaard gesloten cabine? Sommige van onze elektrovoertuigen en nieuwe golfkarren zijn voorzien van een kenteken en daarmee geschikt voor op de openbare weg. Vragen over een bepaald type nieuwe golfkar voor personenvervoer of goederenvervoer? Neem contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.Nieuwe voertuigen


Veelgestelde vragen over nieuwe golfkarren

ᐅ Welke golfkar modellen zijn er?

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen golfkarretjes voor het vervoer van personen of golfkarretjes voor het vervoer van goederen. De meeste golfkarretjes hebben een elektrische aandrijving. Golfkarren voor personenvervoer hebben 2-zitplaatsen maar ook 4, 6, 8 en 14-zitplaatsen, dus veel keus voor bijna elke wens. Met de golfkarretjes voor goederentransport kunt u kiezen uit laadbakken met verschillende afmetingen, laadvermogen en trekvermogens.

ᐅ Wat kost een golfkar?

De prijs van een golfkar is sterk afhankelijk van de wensen van de gebruiker. De goedkoopste golfkarretjes beginnen bij € 6.500 voor een kleine golfkar met laadruimte, tot € 25.000 een krachtige elektrische trekker met een hoog laad- en trekvermogen. De accessoires of uw specifieke wensen aan de golfkar, is ook een beslissende factor.

ᐅ Zijn er ook golfkarren met kenteken?

Ja, er zijn een aantal golfkarren die af fabriek zijn goedgekeurd. In dit geval heeft de fabrikant al aan alle vereisten van de wegenverkeerswet voldaan en levert de golfkar met de bijbehorende papieren. Meestal is dat volgens de EU-typegoedkeuring L7e.

ᐅ Waar moet ik op letten bij het kopen van een golfkar?

Er zijn twee belangrijke punten om in achte te nemen bij het kopen van een golfkar; advies en service. De goedkoopste prijs voor uw golfkar helpt u niet als u niet de juiste golfkar voor uw toepassing vindt. Verder is het erg belangrijk dat u ook reserveonderdelen kunt krijgen voor uw golfkar. Omdat het vervelend is om na het kopen van een goedkoop golfkar, erachter te komen dat er geen onderdelen voor te krijgen zijn.

Onze voertuigspecialist:
Chat