Bel: +31 (0)343-416484 of e-mail

Minitransport


Divaco Zallys M4 ElektrotrekkerMinitransport wagen nodig om vuilnisbakken, aanhangers of transportkarren te trekken? Geschikt voor binnen en buiten, bijvoorbeeld om spullen te vervoeren in magazijnen, koffers te verplaatsen of afval af te voeren. Bovendien is er minitransport beschikbaar voor het vervoeren van personen, u kunt er verschillende kanten mee op. Zoekt u specifiek naar een Zallys elektrotrekker, een elektrische minitransporter van een ander merk of bent u benieuwd wat er beschikbaar is? Bekijk de verschillende elektrische kruiwagens van merken als Zallys en Motrec, u bent bij ons aan het juiste adres.


Bekijk direct minitransport


Compacte en wendbare voertuigenDivaco Zallys Jespi platformtransporter elektro

U heeft binnen het minitransport de keuze uit een aantal compacte en wendbare voertuigen, die u voor verschillende doeleinden kunt inzetten. De elektrotrekkers binnen het minitransport hebben een behoorlijk vermogen, terwijl ze aan de andere kant heel compact in elkaar zitten. In veel van de gevallen kunt u naast het minitransport lopen of er zelfs op plaatsnemen, afhankelijk van het model dat u kiest. Ondanks hun beperkte afmetingen bieden de elektrische kruiwagens de mogelijkheid een zware last te trekken of veel spullen te vervoeren. Benieuwd wat er binnen het minitransport beschikbaar is? Blader door de verschillende modellen of laat u daar door ons over adviseren.Minitransport voor binnen en buiten


Divaco Motrec MC-270 Elektro platformwagen

Het minitransport is geschikt voor binnen en voor buiten. Wilt u een elektrische minitransporter gebruiken binnen uw facilitaire dienst? De elektrotrekkers en andere vormen van minitransport zijn bovendien goed geschikt voor binnen de gezondheidszorg, de industrie en binnen de recreatie. Wenst u transport over een korte afstand te verzorgen, terwijl u de transporter weer gemakkelijk kunt opbergen? Minitransport is dan uitstekend geschikt, de elektrotrekkers en elektrische kruiwagens van merken als Zallys en Motrec voorkomen dat u zelf zwaar hoeft te sjouwen. Uiteraard kunnen wij u uitstekend adviseren over het minitransport, op basis van de wijze waarop u er gebruik van wenst te maken.


Bekijk minitransport voertuigen

Onze voertuigspecialist:
Chat